SİYASAL'I SİYASAL YAPANLAR BELGESEL ÇALIŞMASINA HOŞGELDİNİZ

Kuruluşunun 30. yılını dolduran fakültemiz artık kurucularıyla, hocalarıyla ve yetiştirdiği öğrencileriyle kök salıyor. Mezunlar Derneği ve Fakültemizin işbirliği ile 30 yılımızı ve gücümüzü ortaya koyan bir belgesel çalışması başlatıldı. Belgesel ekibi, kalıcı bir eser bırakmak için herkesi güç birliğine çağırıyor.

İstanbul SBF Mezunlar Derneği 1992’li yıllardan beri mezun-mensup ve öğrencilere yönelik yaptığı tüm faaliyetleri sonucu büyük bir arşiv oluşturdu, oluşturmaya devam ediyor. Geçirdiği 17 yılda bir çok faaliyete imza atan derneğimiz bu arşivi daha da genişletmek için fakültemizi kuran, fakültemizde ders vermiş olan bir çok akademisyenle kısa röportajlar gerçekleştiriyor. Amaçlarımızdan ilki ; fakültemizin kuruluşunun 30. yılı etkinlikleri kapsamında, 30. yıla yakışır bir belgesel hazırlamak. Ayrıca belgesel gösterime girdikten sonra, hocalarla veya mezunlarla yapılan görüşmeler için röportaj videolarının özetini bu web sitemizde bulabileceksiniz." Devamı için >>

PROJE EKİBİNDEN BELGELER

Belgesel çekimlerinden bir fotoğraf.

KATKIDA BULUNANLAR