EKİBE KATIL

Katkınız imzanız olacak...
Öncelikle İstanbul Siyasal Belgeseline gösterdiğiniz ilgi ve ekibe katkıda bulunma isteğinizle, İstanbul Siyasala ne denli bağlı olduğunuzun ilk mesajını verdiğiniz için teşekkür ederiz. İşte biz de belgeselle tam da bunu başarmayı düşünüyoruz. Bu fakülteye, bu kuruma bağlılık, onun için kalıcı bir şeyler yapabilmek, yarına, bizden sonrakilere İstanbul Siyasalla ilgili bir değer bırakabilmek.

Hani derslere katıldığımız, sınavlar geçirdiğimiz Tunaya anfisi vardır ya. Önceleri sadece bir anfidir, ama sonra yavaş yavaş bu amfinin adının neden Tunaya olduğunu anlamaya başlarız. Tunaya'yı, görüşlerini, arkadaşlarını merak ederiz. Bu fakülteyi onların kurduğunu öğreniriz. Tunaya ve kurucu hocalarımızın sadece bilgileriyle değil, fakültenin inşaatına el arabasıyla kum taşıyarak, sıraları yerleştirerek fiziksel olarak çalışarak da katkıda bulunduklarını okuyup duygulanırız. Sadece kuruluş belgelerine imza atmadıklarını, bu fakülteyi kurmak, güzelleştirmek için her köşesinde bizzat emekleri olduğunu görürüz.

Onların başlattığı çizgide, tıpkı onlar gibi İstanbul Siyasal için emeklerimizi birleştirme sırası bize geldi.

Belgeselle ilgili çalışmalarda sizlerinde aramızda olmanız çok sevindirici ve önemli. Her birimizin nasıl katkıda bulunacağı konusunu konuşabilmek için iletişim bilgilerinizi ve katkıda bulunacağınız alanı bize yazmanız yeterli. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz.

Sorumlu kişinin mail adresi : fundaozsoy@yahoo.com
Katagorilerimiz:
1. Web-ten gelen bilgi -belge snıflandırma
1.1.Mezunlarınbaşarıhikayeleri
1.2. Öğrencilerinbaşarıhikayeleri
1.3. Toplanan bilgilerin gerçekliğinin kontrol edilmesi

2. Tanıtım Halkla İlişkiler
2.1. Tanıtım dosyalarının, ilan ,duyuru metinlerinin oluşturulması
2.2. Sponsorluk için özel tanıtım dosyasının oluşturulması
2.3. Internet üzerinden tanıtım (web sayfası)
2.4. Basın aracılığı ile bilgiye ulaşma
2.5. Benzeri gönüllü kuruluşlarla iletişim
2.5.1.Tarık Zafer Tunaya dostları
2.5.2.Aybay Vakfı
2.5.3.SBF Vakfı
2.6. Proje hakkında basın ve medya ile ilişkiler (gerçekleşmesi süreci ve sonucu)

3.Fon kaynak temin ekibi
3.1. Proje bütçeleme
3.2. Kaynak araştırması
3.3. Üye /kişi /kurum ziyaretleri

4. Uygulama ekibi
4.1. Web sayfası hazırlama, guncelleme, vs.
4.2. SBF Fakülte/rektörlük ile ilişki
4.3. Maltepe İletişi Fakültesi ile ilişki