MURAT İNCE,YURTIÇI LOJISTIK GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDı.

1.1.2011 - 1994 Mezunumuz Murat İNCE, 01.01.2011 itibari ile de Arıkanlı Holding Taşıma Grubu şirketlerinden olan ve müşterilerine entegre lojistik hizmetler ve tedarik zinciri çözümleri sunan Yurtiçi Lojistik A.Ş.firmasına Genel Müdür olarak atandı.

Murat İnce, fakültemiz Uluslararası İlişkiler Bölümü' nden 1994 yılında mezun olduktan sonra İÜ İşletme İktisadı Enstitüsünde 1 yıl iş İngilizcesi eğitimi aldı.

Profesyonel iş yaşantısına lojistik sektöründe başladı. Dünyanın en büyük lojistik firması DHL'in Türkiye ofisinde çeşitli yönetim kademelerinde bulundu. 2009 yılında yine aynı şirketin bölge ofisine geçti ve 29.12.2010 tarihinde görevinden ayrılana kadar Gelişmekte Olan Pazarlar- Emerging Markets (Afrika ve Orta Doğu) Bölge Yöneticisi olarak çalıştı.

İyi derecede İngilizce bilen Murat İnce, kendisi gibi 1994 Uluslararası İlişkiler mezunumuz Gülara Gerzo İnce ile evli olup bir kız çocuğu babasıdır.

Murat İNCE'yi kutlar, yeni görevinde başarılar dileriz.
İstanbul SBF Mezunlar Derneği