BOĞAZDA İSTANBUL SİYASAL HAVASI ESTİ

16.4.2011 - Derneğimizin 16'ncı geleneksel mezunlar yemeği yapıldı. İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri'ndeki buluşmayı eski hocalarımızdan Burhan Şenatalar, Feryal Orhon Basık ve Ali Ülkü Azrak da onurlandırdı. Etkinlikte derneğimizin çalışmalarına katkılarından ötürü eski başkanlara (Serpil Akyol Erden, Ömer Rıza Güzel, İsmail Tavlı ve Mehmet Kara) ve bazı mezunlara (Oğuz Turan Can, Mahmut Metin) teşekkür plaketi sunuldu.

İLK KEZ BALTALİMANI'NDAYDIK
İstanbul SBF Mezunlar Yemeği bu yıl ilk kez üniversitemizin sosyal tesislerinde gerçekleştirilmiş oldu. Baltalimanı tesisleri, yıllar sonra ilk kez karşılaşan dönemdaşların hasret gidermesine, farklı dönemlerden mezunların da birbirleriyle kaynaşmalarına sahne oldu.

2000 SONRASI MEZUNLAR ÇOĞALDI
İlk mezunlarımız olan 1983'lülerden son mezunlarımız olan 2010'lulara kadar bütün dönemler temsil edildi. Ama önceki yıllardan farklı olarak yakın dönem mezunların, özellikle 2000'li yıllarda okulu bitirmiş arkadaşların katılımındaki artış dikkat çekti. Bu durum en çok dernek çalışmalarına yıllarını vermiş arkadaşlarımızı sevindirdi. Çeşitli dönem mezunları, daha sık bir araya gelme temennileriye vedalaştı...

ÇOK UZAK YOLDAN GELDİLER
Yemeğe katılan hepsi birbirinden değerli mezunlarımız arasında, memleketin çok uzak köşelerinden gelenler de dikkat çekiyordu. Özellikle sadece yemeğe katılmak için gelenler olduğu kadar, iş programını bu yemeğe katılabilmek için özel olarak düzenlediklerini söyleyenlere rastlamak da oldukça moral verici oldu.

YENİ BAŞKANDAN KATILIM ÇAĞRISI
Derneğimizin çiçeği burnunda başkanı Atilla Çölhan yemekte bir hoşgeldiniz-teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında mezunlar arası dayanışmanın önemini vurgulayan Çölhan, çok daha sıkı bir çalışma döneminin kendilerini beklediğini vurguladı. Çölhan, derneğin gerek düzenlenecek etkinliklere katılım, gerekse farklı çalışma önerilerine her zaman olduğu gibi gelecekte de açık olacağının altını çizdi.

Etkinliğe ait fotograf albümü için lütfen tıklayınız

ÜYE GİRİŞ

Sign-In