TBMM’DE 4 İSTANBUL SİYASALLI

13.6.2011 - 12 Haziran 2011’de yapılan genel seçim sonuçlarının belli olmasıyla 4 okul arkadaşımızın meclise gireceği kesinleşti.

Geçtiğimiz dönem 2 milletvekili ile temsil edilen okulumuz, yeni dönemde temsilci sayısını 4’e yükseltti. Seçilen ve aday olup da seçilemeyen tüm vekillerimizi kutluyor, ülkemiz için başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

Milletvekillerimizi tanımak ister misiniz?

Enver Erdem (1987)
Elazığ Milletvekili, Milliyetçi Hareket Partisi
1963 yılında Elazığ'da doğdu. 1987 yılında okulumuzdan, 1988 yılında Polis Akademisi Özel Eğitim sınıfından mezun oldu. 1989 yılında ise Kaymakamlığı tercih etti. Erzincan Refahiye, Gümüşhane Torul, Van Çatak, Karabük Eskipazar ve Sakarya Karasu ilçelerinde kaymakamlık; Mardin ve Malatya’da Vali Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Milletvekili seçilmeden önce en son Sinop Vali Yardımcılığı görevini yürütüyordu

Nureddin Nebati (1987)
İstanbul Milletvekili, Adalet ve Kalkınma Partisi
1964 Şanlıurfa doğumlu olan Nureddin Nebati, 1987 yılında fakültemizden mezun oldu ve ardından yine okulumuzda Siyaset Bilimi üzerine yüksek lisansını tamamladı. 2003 – 2009 yılları arasında MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Nebati, 2010 yılından bugüne İTO Disiplin Kurulu Üyeliğini ve doktora çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütmkteydi.

İdris Bal (1989)
Kütahya Milletvekili, Adalet ve Kalkınma Partisi Siyaset Bilimi Profesörü.
1968'de Kütahya'da doğdu. 1989 yılında Fakültemizden mezun oldu. Yüksek lisans çalışmasını Nottingham Üniversitesi'nde, doktara çalışmasını Manchester Üniversitesi'nde tamamladı. Harvard Üniversitesi'nde ziyaretçi hoca olarak çalışma yaptı. 2010 yılında Profesör ünvanını alan İdris Bal, milletvekili seçilmeden önce çeşitli üniversitelerde ve Polis Akademisi’nde öğretim üyeliği yapıyordu.

Cengiz Yavilioğlu (1992)
Erzurum Milletvekili, Adalet ve Kalkınma Partisi
1970 Erzurum doğumlu. 1992 yılında Fkültemizden mezun oldu. Yüksek lisansını yine okulumuz Uluslararası Finans Bülümü’nde tamamladı. Arsından C.Ü. Uluslararası İktisat ve İdari Gelişmeler Bölümü’nde doktora yaptı. Milletvekili seçilmeden önce 20012 – 2011 yılları arasında Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Finansman ve Fon Yönetim Başkanlığı görevlerini yürüttü.