Halkoylaması öncesi"Siyasal Nabız"adlı Anket İSBF Mezunlar Derneği tarafından yapılıyor

16.10.2007 - Değerli İstanbul SBF'liler

Derneğimiz, siyasi, hukuki ve sosyal konularda kamuoyunda yoğun şekilde yaşanan birçok tartışmaya camiamızın da dahil olarak etkide bulunabilmesi hedefiyle uzun vadede daha da geliştirilmesi planlanan Siyasal Nabız başlıklı anket çalışmalarına başlamıştır. İlk çalışmanın konusunu son aylarda yoğun şekilde tartışılan cumhurbaşkanlığı oluşturuyor. Anketimizin sonuçları daha sonra hem üyelere ve tüm İstanbul SBF camiasına hem de kamuoyuna açıklanacaktır. Anket sonuçları üzerine istatistik uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ünal Özden'in kısa bir teknik değerlendirmesini de sizlere duyuracağız. Ayrıca konuya ilişkin tercihen

İstanbul SBF'den bir akademisyenin sonuç üzerine değerlendirme ve görüşlerini de alacağız.

Ankete katılımınız bizleri sevindirecektir. Lütfen anketin sağlıklı olabilmesi açısından teknik uyarılarımızı dikkate almanızı rica ediyoruz.

Ankete katılım icin size ulasılacak olan dernek uye veritabaninda iletisim mail bilgilerinizi kontrol ediniz. Ankete katılım için Dernek Uye islemlerinizi tamamlayiniz.

İstanbul SBF Mezunlar Derneği

2006 kez görüntülenmiştir.