1987 Mezunumuz Aylin Şengün TAŞÇI'nın konseri.

24.4.2012 - İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu'da Sanat Yönetmeni ve Solist olarak görev yapan 1987 mezunumuz Aylin Şengün TAŞÇI'nın Cemal Reşit Rey salonunda verdiği konser dinleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Aylin Şengün TAŞÇI'nın konseri sonrası dinleyiciler ve SBF'li mezunlarla bir araya geldi.
Kendisini kutlar, sanat hayatında nice güzel başarılar elde etmesini dileriz.

Aylin Şengün TAŞÇI, Ankara'da doğdu. TRT İstanbul Radyosu Çocuk Korosu'yla müzik yaşamına başladı. Ardından Gökçen Koray yönetimindeki TRT İstanbul Gençlik Korosu'na soprano ses olarak katıldı. 1987'de İstanbul SBF bölümünden mezun olan sanatçımız, aynı dönemde İstanbul Belediye Konservatuarı Yarı Zamanlı Türk Müziği Bölümü'nde altı yol eğitim aldı.
İstanbul Devlet Türk Müziği Topluluğu'nda sanat yönetmeni ve solist olarak çalışmalarını sürdürmektedir.