DENİZLİ MEZUNLAR TOPLANTISI YAPILDI

27.4.2012 - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunları Denizli Valiliğinde Planlama uzmanı olarak görev yaparken Muğla Valiliği Bilgi İşlem Müdürlüğüne atanan arkadaşları İsmail ÖCAL’a veda yemeği verdi. Denizli Barosu sosyal tesislerinde yapılan yemeğe başta İdare Mahkemesi Başkanı Hüseyin EMSAL, Bölge İdare Mahkemesi Hakimi Ali AKDEMİR, Beyağaç Kaymakamı Soner ÖZER olmak üzere Denizli de yaşayan 1986 dan 2006 ya kadar mezun 30’a yakın Siyasallı katıldı.

Etkinliğe ait fotograf albümüne ulaşmak için tıklayınız.

Yemeğin açış konuşmasını yapan İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneği Denizli Temsilcisi Ramazan KAVUTÇU; Mezunlar Derneği olarak İstanbul da her yıl yapılan Geleneksel Yemeğin dışında çeşitli bölgelerde de mezunlar buluşması gerçekleştirildiğini, bu yıl Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Adana ile birlikte Denizli’de de İstanbul Siyasal Mezunlarının biraya gelmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde çeşitli sosyal etkinlikler yapacaklarını söyledi.

Daha sonra Muğla Valiliğine atanan İsmail ÖCAL’a Dernek çalışmalarına yaptığı katkılardan dolayı takdim edilen çiçeği Beyağaç Kaymakamı Soner ÖZER’in elinden aldı. ÖCAL, yaptığı konuşmada;12 yıldır Denizli’de görev yaptığını, kendisi için böyle bir veda yemeği düzenlemesinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek herkese teşekkür etti. Yemeğin en genç üyesi Beyağaç Kaymakamı Soner ÖZER de Denizli’de bu kadar çok okul arkadaşı olmasına hem şaşırdığını hem de çok sevindiğini söyleyerek arkadaşlarını Beyağaç’a davet etti.

Daha sonra okul anılarının canlandığı yemek sonunda tüm katılımcılar en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek için söz verdiler.

Toplantıya katılan mezunlarımız :

Necla YÜKSEL 1986
Kaan SEYHAN 1986