GÜNEY MARMARA BÖLGE TOPLANTISI YAPILDI..

12.5.2012 - Mezunlar Derneğimizin organize ettiği bölge buluşmalarının 4.sü olan Güney Marmara Bursa toplantısı 12 Mayıs 2012 cumartesi günü Dernek Başkanımız Atilla Çölhan ve Gn. Sekreter Funda Özsoy’un katılımlarıyla Uludağ Maliye
tesislerinde gerçekleştirildi.

Mudanya ve Bursa Misi köyü gezileriyle ile başlayan buluşma, Uludağ Kirazlı Yaylasındaki Maliye tesislerine diğer arkadaşlarımızın gelmesiyle devam etti. Yılın şampiyonluk derbisi Fenerbahçe-Galatasaray maçını hep birlikte izleyen mezunlar, maç sonrası ortadan kaybolan Fenerli arkadaşlarını yemeğe getirmek için zorlanmışlarsa da aç kalmaya daha fazla dayanamayan fenerliler yemekte diğer arkadaşlarıyla buluştular.. Dernek Başkanımız
Atilla Çölhan yaptığı konuşmada Bursa bölgesinde bundan sonra bu birlikteliğin devam etmesi, mezunlar arası dayanışmanın sürmesini arzu ettiklerini ve bölge buluşmalarının bundan sonra sık sık kendi katılımlarıyla yenileneceğini belirtti.. Gece geç saatlere kadar devam eden
sohbet, ertesi gün kahvaltı sonrası ormanda yapılan yürüyüş ve sonrasında yenilen yemek ile son bulmuştur.

Mezunlarımıza bu buluşmanın anısına birer rozet hediye eden Atilla Çölhan , annelerimizin anneler gününü de birer gül vererek tebrik etti.

Buluşmaya aileleriyle katılan mezunlarımız;
Emirhan Kıratlı 1989 Barsan Lojistik Gümrük Müşaviri
Engin gümüştaş 1983 YMM
Hüseyin Kodan 1992 Asya Katılım Bankası
Medeni Kanca 1999 Vergi Müfettişi