Prof. Dr. TARIK ZAFER TUNAYA Eserleriyle, Öğrencileriyle, Bağımsız, özgür ve onurlu bir gelecek için savaşan tüm beyinlerde Yaşamaya devam ediyor…

22.1.2008 - İSTANBUL SİYASALLILAR

FAKÜLTE KURUCU DEKANLARI

PROF. DR. TARIK ZAFER TUNAYA’YI ANIYOR…

Çoğulcu parlamenter düzeni, hukuk devletini, kişi hak ve özgürlüklerini savunan, demokratik üniversiteye ve gençliğe inanan İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin kurucu dekanı, “La Legion D’Honneur” nişanı ile ödüllendirilen, büyük Atatürk Devrimcisi Tarık Zafer Tunaya ölümünün 17. yılında, İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneği tarafından organize edilen program çerçevesinde anılıyor.

İstanbul Siyasallılar, 29 Ocak 2008 Salı saat 10.30’da Aşiyandaki mezarı başında Fakülte Mezunlar Derneği, Fakülte Kurucuları ve hocaları, Fakülte öğrenci temsilcileri, Fakülte Öğrencileri ve tüm Tunaya Dostları olarak bir araya gelecektir.

İÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Tarık Zafer Tunaya anısına düzenlenen bir dizi aktivitede tüm mezunlarımızı aramızda görmekten onur duyarız.

SABAH ANMA PROGRAMI

TARİH:29 OCAK SALI

SAAT:10.30

YER:AŞİYAN MEZARLIĞI/BEBEK

-Saygı Duruşu

-Tarık Zafer Tunaya’nın özgeçmişi

-İÜ SBF Dekanının konuşması

-İSBF Mezunlar Derneği Başkanının konuşması

-İÜ SBF kurucu Hocalarının konuşmaları

AKŞAM ANMA PROGRAMI

TARİH:29 OCAK SALI

SAAT: 19:00

YER:AYBAY HUKUK ARAŞTIRMALARI VAKFI-19:00

Hocamız TARIK ZAFER TUNAYA ve Sevgili Eşi MELAHAT TUNAYA anısına, her yıl olduğu gibi, bu yıl da 29 Ocak 2008 Salı günü saat 19.00'da Aybay Hukuk Araştırmaları Vakıf Merkezi'nde bir anma toplantısı düzenliyoruz. Konuşmacı olarak da Doç. Dr. Mehmet Alkan "Türkiye'nin Modernleşme Sürecinde Üç temel Sorun" başlıklı konuşmasıyla katkıda bulunacaklardır.

Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ö.Alkan İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesidir

İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneği

Aybay Vakfı Adresi: Sıraselviler Cad. No. 87 Yeni Hayat Apt. kat 5, Da.11. Taksim

2064 kez görüntülenmiştir.