İSBF Sosyal Sorumluluk ve Liderlik Kulübü’nün Aktivitesine Katıldık

8.5.2017 - İSBF Sosyal Sorumluluk ve Liderlik Kulübü’nün Aktivitesine Katıldık
İSBF Sosyal Sorumluluk ve Liderlik Kulübü’nün 4’üncü Geleneksel Down Cafe Çay Partisi 5 Mayıs 2017 Cuma günü gerçekleştirdi. Etkinlik, farklılıkları ile toplum içinde yer alan bireylerin neler üretebileceğini ve paylaşmaya olan yaklaşımlarını göstermek açısından önemli bir farkındalık yarattı.
Partide konuşan Kulüp Başkanı Nezihe İlayda Aba “Kulübümüz, ‘sosyal sorumluluk’ bilincini artırmak üzere, geleceğin liderleri olan tüm gençlere bu faaliyetler için bir çatı oluşturmak amacı ile kurulmuştur. Gelecekte göstereceğimiz başarılara ve kariyer geliştirmeye verdiğimiz önemin yanı sıra geleceğe ve geleceğin liderlerine ‘Hayallerinizi kariyerinizle sınırlandırmayın’ diyoruz” dedi.
İstanbul SBF Mezunlar Derneği Genel Sekreteri Hülya Orhon ve Yönetim Kurulu Üyesi Züleyha Özer’in de katıldığı etkinliği takip edenler arasında kulübün kurucu başkanı, şu anda İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencisi ve habitatta eğitmen olarak görev yapan Mutlu Nogay ve kulüp üyeleri de yer aldı.

ÜYE GİRİŞ

Sign-In