19 MAYIS KUTLU OLSUN...

19.5.2017 - 19 MAYIS KUTLU OLSUN...
19 Mayıs 1919 Türk ulusunun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşaması için Gazi Mustafa Kemal paşanın başlattığı ulusal mücadelemizin başlangıç tarihidir. Bugün bu tarihi günü, milli hayatı sona ermiş sanılan büyük bir milletin bağımsızlığını nasıl kazandığını ve gelecekte bilim ve tekniğin en son esaslarına dayalı, millî ve çağdaş bir devletin nasıl kurulacağının düşünüldüğü ve uygulamaya geçildiği tarihtir. Gazi Mustafa Kemalin ‘’ Biz Anadolu ya ne silah ne cephane götürüyoruz. Biz İdeal ve iman götürüyoruz ‘’diyerek büyük bir irade ile mücadeleye başladığının üzerinden doksan sekiz yıl geçti.

Milli Mücadele; milli felaketlerden alınan derslerin sonucunda aziz vatanın her köşesini sulayan kanların bedeli ile ödenmiştir.Gelecek Türk Gençliğine emanet edilmiştir’’.
Geleceğimizin yegane temeli gençlerimiz ve onların alacağı çağdaş özgür eğitimdir. Özgürlüğün olduğu yerde hayal kuran gençlerimiz olsun ve o hayallerin peşinde koşan geleceğe umutla bakan gençlerimizin umutlarını köreltmeden geleceğimizi teslim edelim. Milletçe 19 Mayısı kutlayalım diyoruz.
19 Mayıs Kutlu olsun.

ÜYE GİRİŞ