1.8.2017 - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin yeni dekanı Prof. Dr. Ayşegül Komşuoğlu Çıtıpıtıoğlu’nu fakültemizin idaresinde üstlendiği yeni görevinde kutluyoruz.

2002 yılından beri fakültemiz kadrosunda bulunan ve 2010 yılından itibaren dekan yardımcılığı görevini sürdürmekte olan Prof. Dr. Ayşegül Komşuoğlu Çıtıpıtıoğlu, akademik çalışmalarını Siyasal hayat ve kurumlar, Siyaset sosyolojisi, Türk siyasal hayatı konularında sürdürmektedir.

Bir çok kitap, makale ve bildirisi bulunan Sayın Ayşegül Komşuoğlu Çıtıpıtıoğlu’na İSBF Mezunlar Derneği olarak “hoş geldin” diyor, kuruluşundan itibaren yaklaşık kırk yılı geride bırakmış olan okulumuzun, akademik kalitesi ve toplumsal etkinliğini arttırarak geleceğe taşınması konusunda göstereceği çabalara, aynı bilim yuvasında sosyalleşmiş, bilimsel formasyon kazanmış ve ortak tecrübeler edinmiş olan bizler olarak elimizden gelen her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu bütün samimiyet ve memnuniyetimizle beyan ediyoruz.

ÜYE GİRİŞ

Sign-In