GÜÇBİRLİĞİNE ÇAĞRI

4.8.2008 - Biz mezunlar üniversitelerimizin gerçek ürünleri ve toplumun önündeki vitrinleriyiz. Üniversite dünyasının en temel sacayaklarından birini oluşturan dinamik paydaşlarıyız.

Günümüz koşullarında hak ettiğimiz toplumsal ve kurumsal konuma henüz ulaşamasak da, bireysel ve kurumsal çabalarımızın da etkisiyle gerçekte olması gereken yere doğru, dolayısıyla da sivil toplumun önemli bir gücü olma konumuna doğru etkimiz genişlemektedir.

Bu sürecin doğru ve sağlıklı işlemesi, mezunlarımızın lehine sonuçlar doğurması ancak kurumsal güçbirliği ile sağlanabilir.

30. kurulus yılını kutlayacak olan Istanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlarının demokratik kurumsal temsilcisi ISBF Mezunlar Derneğimizin çabası da kurumsal güçbirliğini sağlama doğrultusundadır.

ISBF Mezunlar Derneğimizin faaliyetlerinin daha etkin, daha yoğun katılımlı, daha paylaşımlı hale gelmesi için gerekli olan mali güç ve mali bağımsızlık da muhakkak önemsenmelidir. Mali güç ve bağımsızlık tek basına önemli değildir fakat eksikliği en azından büyük emek ve zaman kaybına neden olmaktadır.

Güçlü ve etkin bir İstanbul Siyasal Topluluğu için, Üyelerimizi ve tüm mezunlarımızı İstanbul Siyasal Bilgiler Fakültesi Mezunlar Derneğimize Düzenli Katkıda Bulunarak Güçbirliğimizi Desteklemeye Çağırıyoruz.

tel: 0212 2911273