ISBF MEZDER Konferans salonunun açılışına DAVET;

14.10.2008 - Acilisa Davet;

16. ekim persembe gunu saat 15:00-16:00 arası Istanbul Universitesi Siyasal Bilgiler Fakultemizde yapilacak olan; ISBF Mezunlar Dernegi adina yaptirilmis olan Konferans salonunun acilisina davetliyiz.

Dernegimiz aracı olmasıyla; 1985 mezunu uyemiz Ahmet Naim Oktay’in buyuk emegi ile interpartner asistance firması araciligiyla yaptirilmis olan konferans salonunun açılışında mezunlarimizin da bulunması anlamlı olacaktır. Bu vesileyle bu calismaya buyuk emek vererek katkida bulunan mezunlarimiz Oktay Kabulcu ve Serpil Akyol Erden arkadasimiza teşekkur ediyoruz.

Dekanımız Prof. Dr. Naz Çavusoğlu ve Dernek Denetim Kurulu üyemiz Doc Dr. Serhat Yanık hocamızın da selamlarıyla acilisa katiliminizi bekler;katilim konusunda dernek merkezimize bilgi dönülmesini rica ederiz.

Saygılarımla,

ISBFMEZDER Genel Sekreteri