İSTANBUL SBF'NİN YENİ DEKANI PROF. DR. EMRAH CENGİZ

25.11.2010 - İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanlığı’na, bir süredir dekan yardımcılığı görevini yürüten Prof. Dr. Emrah cengiz atandı. Yeni görevini kutlar, başarılar dileriz.

Saygılarımızla;
İstanbul SBF Mezunlar Derneği

Prof. Dr. Emrah CENGİZ

1971 yılında Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde doğan Emrah Cengiz 1988 yılında İzmir Atatürk Lisesi'nden mezun olmuştur. Lisans eğitimini 1992 de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nde tamamlamış, Yüksek Lisans ve Doktora çalışmalarını da aynı Fakülte'nin İşletme Programı'nda 1999 yılında tamamlamıştır.

"Pazarlama Yönetimi", "Satış Yönetimi", "Etkin Satış" "Uluslararası Pazarlama", "Uluslararası İşletmecilik", "Yeni Ürün Geliştirme", "Halkla İlişkiler", "Kitle İletişimi", "İletişim", "Tüketici Davranışı", "Marka İletişimi ve Marka Yönetimi" konularında Lisans ve Lisansüstü düzeylerde dersler ve seminerler veren Cengiz' in bu konularda çeşitli makale ve uluslararası tebliğleri de bulunmaktadır.

"Uluslararası Pazarlamada Promosyon" ve "Tüketicinin Korunması" isimli kitapları bulunan Cengiz, "Uluslararası Pazarlara Giriş Stratejileri" ve "Uluslararası Pazarlama Çevresi", "Uluslararası Pazarlama" isimli kitapların da eş yazarıdır. Ayrıca pazarlama konusunda yazılmış çok sayıda makalesi ve uluslararası yayını da bulunmaktadır.

Özel sektörün pek çok alanında eğitim tecrübesine sahip olan Cengiz, İstanbul Emlak Komisyoncuları Odası ve Utikad bünyesinde de Pazarlama, Satış, CRM, İletişim konularında eğitimler vermektedir.

ÜYE GİRİŞ

Sign-In